Nutriční hodnoty (Tvarohová bábovka (vláčná))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 19 131 kJ / 4 573 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 79,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,50 g |
Tuky | 210,61 g |
– nasycené | 56,17 g |
– nenasycené | 136,13 g |
–– mononenasycené | 95,18 g |
–– polynenasycené | 40,95 g |
––– omega 3 | 2,72 g |
Vláknina | 11,25 g |
Cholesterol | 1,59 g |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 3,17 g |
Sacharidy | 546,55 g |
– cukry | 266,50 g |
––– laktóza | 9,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 375 g |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |