Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Toskánská omáčka s těstovinami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie11 564 kJ /
2 764 kcal
Bílkoviny183,33 g
– z toho živočišné bílkoviny160,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,33 g
Tuky155,52 g
– nasycené51,12 g
– nenasycené94,05 g
–– mononenasycené71,41 g
–– polynenasycené22,64 g
––– omega 30,82 g
Vláknina29,90 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 1,05 g
Sůl2,20 g
Sacharidy144,95 g
– cukry39,65 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 g 1000 g mletého masa (mix 50% hovězího, 50% vepřového, může být i jen vepřové nebo hovězí) Vepřový ořez 1000 g
100 g 100 g mrkve Mrkev čerstvá 100 g
100 g 100 g hrášku Hrášek zelený 100 g
100 g 100 g kukuřice Kukuřice sterilovaná 100 g
150 g 150 g rajského protlaku (z části lze nahradit pikantním kečupem) Protlak rajčatový 150 g
100-150 g 100-150 g žampionů Žampion čerstvý 125 g
2 2 mladé cukety Cuketa čerstvá 200 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce škrobu Bramborový škrob 22.5 g
slunečnicový olej na restování Olej slunečnicový
oblíbené těstoviny Těstoviny pšeničné
sójová omáčka sladkokyselá Sójová omáčka Shoyu
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
bazalka Bazalka čerstvá
česnek Česnek čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.