Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rychlá toskánská polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 942 kJ /
2 615 kcal
Bílkoviny117,74 g
– z toho živočišné bílkoviny98,82 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,92 g
Tuky152,62 g
– nasycené84,40 g
– nenasycené67,24 g
–– mononenasycené29,98 g
–– polynenasycené37,26 g
––– omega 30,19 g
Vláknina27,16 g
Cholesterol 53 mg
Sodík 21,61 g
Sůl57,85 g
Sacharidy181,41 g
– cukry36,82 g
––– laktóza2,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 ml 600 ml bujónu nebo vývaru Bujón hovězí 600 g
250 ml 250 ml husté rajčatové šťávy Šťáva z rajčete 250 ml
150 g 150 g cherry rajčátek Rajčata cherry 150 g
150 g 150 g fazolových lusků Fazolky čerstvé 150 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý
provensálské koření nebo čerstvé bylinky - např. bazalka, rozmarýn, tymián, saturejka) Provensálské koření
2 2 rohlíky z předešlého dne Rohlík pšeničný bílý 86 g
40 g 40 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 40 g
40 g 40 g šunky Šunka vepřová vařená 40 g
možno i trochu trochu másla Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.