Nutriční hodnoty (Jarní závitky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 152 kJ / 1 709 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 56,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,73 g |
Tuky | 82,23 g |
– nasycené | 7,61 g |
– nenasycené | 69,43 g |
–– mononenasycené | 47,95 g |
–– polynenasycené | 21,48 g |
––– omega 3 | 5,90 g |
Vláknina | 4,56 g |
Cholesterol | 116 mg |
Sodík | 149 mg |
Sůl | 0,29 g |
Sacharidy | 167,88 g |
– cukry | 12,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
180 g 180 g vařeného vepřového masa | Vepřová kýta | 180 g |
80 g 80 g vařeného kuřecího masa | Kuře prso | 80 g |
1 lžička 1 lžička světlé sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
1 lžička 1 lžička hnědého cukru | Cukr třtinový | 5 g |
1 lžička 1 lžička sezamového oleje | Olej sezamový | 5 ml |
1 lžička 1 lžička rostlinného oleje | Olej řepkový | 8 ml |
230 g 230 g sójových výhonků | ||
30 g 30 g bambusových výhonků | Bambusové výhonky čerstvé | 30 g |
1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1 lžička 1 lžička škrobové moučky | Bramborový škrob | 5 g |
2 lžičky 2 lžičky vody | Voda | 10 ml |
rostlinný olej na smažení | Olej řepkový | |
130 g 130 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 130 g |
5 lžic 5 lžic škrobové moučky | Bramborový škrob | 75 g |
450 ml 450 ml vody | Voda | 450 ml |
3 lžíce 3 lžíce rostlinného oleje | Olej řepkový | 60 ml |