Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jarní závitky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 152 kJ /
1 709 kcal
Bílkoviny72,17 g
– z toho živočišné bílkoviny56,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,73 g
Tuky82,23 g
– nasycené7,61 g
– nenasycené69,43 g
–– mononenasycené47,95 g
–– polynenasycené21,48 g
––– omega 35,90 g
Vláknina4,56 g
Cholesterol 116 mg
Sodík 149 mg
Sůl0,29 g
Sacharidy167,88 g
– cukry12,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
180 g 180 g vařeného vepřového masa Vepřová kýta 180 g
80 g 80 g vařeného kuřecího masa Kuře prso 80 g
1 lžička 1 lžička světlé sójové omáčky Sójová omáčka Tamari
1 lžička 1 lžička hnědého cukru Cukr třtinový 5 g
1 lžička 1 lžička sezamového oleje Olej sezamový 5 ml
1 lžička 1 lžička rostlinného oleje Olej řepkový 8 ml
230 g 230 g sójových výhonků
30 g 30 g bambusových výhonků Bambusové výhonky čerstvé 30 g
1 1 zelená paprika Paprika zelená čerstvá
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
1 lžička 1 lžička škrobové moučky Bramborový škrob 5 g
2 lžičky 2 lžičky vody Voda 10 ml
rostlinný olej na smažení Olej řepkový
130 g 130 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 130 g
5 lžic 5 lžic škrobové moučky Bramborový škrob 75 g
450 ml 450 ml vody Voda 450 ml
3 lžíce 3 lžíce rostlinného oleje Olej řepkový 60 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.