Nutriční hodnoty (Dietní tuňákový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 254 kJ / 300 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,04 g |
Tuky | 5,80 g |
– nasycené | 0,91 g |
– nenasycené | 4,75 g |
–– mononenasycené | 3,78 g |
–– polynenasycené | 0,97 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 4,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 64 mg |
Sůl | 0,12 g |
Sacharidy | 53,51 g |
– cukry | 10,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 konzerva 1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě | Tuňák ve vlastní šťávě | |
50 g 50 g hlávkového salátu | Salát hlávkový čerstvý | 50 g |
50 g 50 g mrkve | Mrkev čerstvá | 50 g |
100 g 100 g čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 100 g |
1 lžičku 1 lžičku balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 5 ml |
1 lžičku 1 lžičku olivového oleje | Olej olivový | 5 ml |
50 g 50 g vařené celozrnné rýže | Rýže bílá | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |