Nutriční hodnoty (Jablečný tvarožník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 805 kJ / 4 734 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,45 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,00 g |
Tuky | 188,77 g |
– nasycené | 104,03 g |
– nenasycené | 68,28 g |
–– mononenasycené | 59,28 g |
–– polynenasycené | 9,00 g |
––– omega 3 | 0,96 g |
Vláknina | 30,50 g |
Cholesterol | 1,76 g |
Sodík | 797 mg |
Sůl | 1,93 g |
Sacharidy | 625,00 g |
– cukry | 503,53 g |
––– laktóza | 19,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
150 g 150 g cukru moučky | Cukr bílý | 150 g |
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
1/2 balíčku 1/2 balíčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
3 lžíce 3 lžíce vody | Voda | 54 ml |
1 kg 1 kg očištěných jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
2 balíčky 2 balíčky vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 40 g |
500 g 500 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
200 g 200 g cukru moučky | Cukr bílý | 200 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
smetanu ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
skořici | Skořice ceylonská |