Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný tvarožník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 805 kJ /
4 734 kcal
Bílkoviny118,45 g
– z toho živočišné bílkoviny99,45 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,00 g
Tuky188,77 g
– nasycené104,03 g
– nenasycené68,28 g
–– mononenasycené59,28 g
–– polynenasycené9,00 g
––– omega 30,96 g
Vláknina30,50 g
Cholesterol 1,76 g
Sodík 797 mg
Sůl1,93 g
Sacharidy625,00 g
– cukry503,53 g
––– laktóza19,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
150 g 150 g cukru moučky Cukr bílý 150 g
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
1/2 balíčku 1/2 balíčku prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
3 lžíce 3 lžíce vody Voda 54 ml
1 kg 1 kg očištěných jablek Jablko čerstvé 1000 g
2 balíčky 2 balíčky vanilkového cukru Cukr vanilkový 40 g
500 g 500 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
200 g 200 g cukru moučky Cukr bílý 200 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
smetanu ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
skořici Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.