Nutriční hodnoty (Thajská dýňová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 548 kJ / 370 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,30 g |
Tuky | 2,60 g |
– nasycené | 1,30 g |
– nenasycené | 0,65 g |
–– mononenasycené | 0,40 g |
–– polynenasycené | 0,25 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 30,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 200 mg |
Sůl | 0,47 g |
Sacharidy | 61,10 g |
– cukry | 28,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg máslové dýně (může být i hokaido) | Dýně máslová čerstvá | 1000 g |
2 lžičky 2 lžičky červené kari pasty | Curry pasta | 10 g |
1 plechovka 1 plechovka kokosového mléka | Nápoj kokosový | |
1 hrst 1 hrst čerstvého koriandru | Koriandr listy čerstvé | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
trocha trocha vody | Voda |