Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Thajské burgery)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 103 kJ /
742 kcal
Bílkoviny95,18 g
– z toho živočišné bílkoviny93,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,50 g
Tuky34,98 g
– nasycené8,11 g
– nenasycené23,18 g
–– mononenasycené10,07 g
–– polynenasycené13,11 g
––– omega 30,38 g
Vláknina4,35 g
Cholesterol 393 mg
Sodík 502 mg
Sůl1,28 g
Sacharidy9,35 g
– cukry6,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g mletého krůtího masa (prsa) Krůta stehno bez kosti a kůže 450 g
3 3 středně velké mrkve (strouhané nahrubo) Mrkev čerstvá 150 g
4 4 jarní cibulky (nasekané) Cibulka jarní čerstvá
1 1 a 1/2 lžičky zelené karí pasty (k dostání i v Kauflandu) Curry pasta
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
lžíce lžíce oleje na smažení (já používám olivový na tepelné úpravy) Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.