Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňovo-bramborová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 624 kJ /
388 kcal
Bílkoviny12,93 g
– z toho živočišné bílkoviny3,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,60 g
Tuky4,57 g
– nasycené2,63 g
– nenasycené1,45 g
–– mononenasycené0,42 g
–– polynenasycené1,03 g
––– omega 30,20 g
Vláknina15,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 32 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy66,77 g
– cukry12,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g dýně hokaido Dýně Hokkaidó čerstvá 300 g
300 g 300 g brambor Brambor zimní 300 g
1/2 l 1/2 l vývaru Vývar masový 500 ml
bílý pepř Pepř bílý
sůl Sůl mořská
kysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.