Nutriční hodnoty (Dýňovo-bramborová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 624 kJ / 388 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,60 g |
Tuky | 4,57 g |
– nasycené | 2,63 g |
– nenasycené | 1,45 g |
–– mononenasycené | 0,42 g |
–– polynenasycené | 1,03 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 15,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 32 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 66,77 g |
– cukry | 12,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 300 g |
300 g 300 g brambor | Brambor zimní | 300 g |
1/2 l 1/2 l vývaru | Vývar masový | 500 ml |
bílý pepř | Pepř bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
kysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% |