Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zvěřinový špíz s brusinkovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 592 kJ /
620 kcal
Bílkoviny64,20 g
– z toho živočišné bílkoviny60,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,20 g
Tuky13,63 g
– nasycené1,90 g
– nenasycené10,74 g
–– mononenasycené7,37 g
–– polynenasycené3,36 g
––– omega 30,93 g
Vláknina12,42 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 1,12 g
Sůl2,64 g
Sacharidy25,83 g
– cukry15,29 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g srnčího hřbetu (nebo srnčí kýta, panenka, hřbet, možno i vepřové) Srnec hřbet 300 g
6 6 větších žampionů Žampion čerstvý
3 3 červené cibule Cibule červená čerstvá 207 g
sůl Sůl mořská
100 ml 100 ml červeného vína Víno červené suché 100 ml
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
čerstvý tymián Tymián čerstvý
6 kuliček 6 kuliček jalovce Jalovec sušený
1 sklenka 1 sklenka brusinek Brusinky zavařené
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
100 ml 100 ml červeného vína Víno červené suché 100 ml
šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 pomeranče Pomeranč čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.