Nutriční hodnoty (Zvěřinový špíz s brusinkovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 592 kJ / 620 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,20 g |
Tuky | 13,63 g |
– nasycené | 1,90 g |
– nenasycené | 10,74 g |
–– mononenasycené | 7,37 g |
–– polynenasycené | 3,36 g |
––– omega 3 | 0,93 g |
Vláknina | 12,42 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,64 g |
Sacharidy | 25,83 g |
– cukry | 15,29 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g srnčího hřbetu (nebo srnčí kýta, panenka, hřbet, možno i vepřové) | Srnec hřbet | 300 g |
6 6 větších žampionů | Žampion čerstvý | |
3 3 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 207 g |
sůl | Sůl mořská | |
100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
6 kuliček 6 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
1 sklenka 1 sklenka brusinek | Brusinky zavařené | |
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 pomeranče | Pomeranč čerstvý |