Nutriční hodnoty (Bramborový salát s pečenými paprikami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 9 666 kJ / 2 310 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 49,20 g |
Tuky | 91,48 g |
– nasycené | 14,69 g |
– nenasycené | 68,19 g |
–– mononenasycené | 21,00 g |
–– polynenasycené | 47,19 g |
––– omega 3 | 1,14 g |
Vláknina | 73,60 g |
Cholesterol | 148 mg |
Sodík | 978 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 299,20 g |
– cukry | 76,30 g |
––– laktóza | 1,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg barevných paprik | Paprika červená čerstvá | 1000 g |
900 g 900 g salátových brambor | Brambor zimní | 900 g |
3 palice 3 palice česneku | Česnek čerstvý | 270 g |
100 ml 100 ml majolky | Majonéza | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
troška soli | Sůl mořská | |
jarní cibulka na ozdobu | Cibulka jarní čerstvá |