Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát s pečenými paprikami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie9 666 kJ /
2 310 kcal
Bílkoviny50,60 g
– z toho živočišné bílkoviny1,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny49,20 g
Tuky91,48 g
– nasycené14,69 g
– nenasycené68,19 g
–– mononenasycené21,00 g
–– polynenasycené47,19 g
––– omega 31,14 g
Vláknina73,60 g
Cholesterol 148 mg
Sodík 978 mg
Sůl2,05 g
Sacharidy299,20 g
– cukry76,30 g
––– laktóza1,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg barevných paprik Paprika červená čerstvá 1000 g
900 g 900 g salátových brambor Brambor zimní 900 g
3 palice 3 palice česneku Česnek čerstvý 270 g
100 ml 100 ml majolky Majonéza 100 g
2 lžíce 2 lžíce kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 50 ml
troška soli Sůl mořská
jarní cibulka na ozdobu Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.