Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablková bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 116 kJ /
3 613 kcal
Bílkoviny50,81 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,45 g
Tuky170,66 g
– nasycené15,08 g
– nenasycené143,51 g
–– mononenasycené100,59 g
–– polynenasycené42,92 g
––– omega 312,59 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 333 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy460,00 g
– cukry238,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
150 g 150 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 150 g
300 g 300 g nahrubo strouhaných jablek Jablko čerstvé 300 g
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
150 ml 150 ml oleje Olej řepkový 150 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
citrónová kůra Citronová kúra čerstvá
skořice Skořice ceylonská
mléko dle potřeby (u šťavnatých jablek možná nebude ani potřeba) Jablko čerstvé
tuk na vymazání Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.