Nutriční hodnoty (Jablková bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 116 kJ / 3 613 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,45 g |
Tuky | 170,66 g |
– nasycené | 15,08 g |
– nenasycené | 143,51 g |
–– mononenasycené | 100,59 g |
–– polynenasycené | 42,92 g |
––– omega 3 | 12,59 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 333 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 460,00 g |
– cukry | 238,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
150 g 150 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 150 g |
300 g 300 g nahrubo strouhaných jablek | Jablko čerstvé | 300 g |
200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
citrónová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
skořice | Skořice ceylonská | |
mléko dle potřeby (u šťavnatých jablek možná nebude ani potřeba) | Jablko čerstvé | |
tuk na vymazání | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |