Nutriční hodnoty (Sýrový salát s vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 370 kJ / 806 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 53,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 59,56 g |
– nasycené | 21,32 g |
– nenasycené | 34,38 g |
–– mononenasycené | 26,66 g |
–– polynenasycené | 7,72 g |
––– omega 3 | 1,93 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 379 mg |
Sodík | 2,10 g |
Sůl | 5,21 g |
Sacharidy | 13,70 g |
– cukry | 13,00 g |
––– laktóza | 13,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
20 dkg 20 dkg sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
1 1 vejce (uvařené natvrdo) | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
1 1 sterilizovaná okurka | Okurka salátová čerstvá | |
kousek kousek sterilizované kapie | Paprika červená sterilovaná | |
kousek kousek cibule | Cibule čerstvá | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
ocet | Ocet lihový | |
sůl | Sůl mořská |