Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Halušky s hlávkovým zelím a klobásou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie768 kJ /
184 kcal
Bílkoviny10,68 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,00 g
Tuky7,66 g
– nasycené1,82 g
– nenasycené3,50 g
–– mononenasycené2,80 g
–– polynenasycené0,70 g
––– omega 30,04 g
Vláknina2,20 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 105 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy16,90 g
– cukry1,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
hlávka zelí (menší) Zelí bílé čerstvé
2 2 brambory (středně velké) Brambor zimní 100 g
1 1 vajíčko Vejce slepičí 70 g
polohrubá mouka Mouka pšeničná polohrubá
cibule Cibule čerstvá
slanina Špek
pikantní klobása Klobása
trošinku oleje Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.