Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Srnčí játra po tyrolsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie5 619 kJ /
1 343 kcal
Bílkoviny198,62 g
– z toho živočišné bílkoviny194,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,55 g
Tuky36,11 g
– nasycené9,74 g
– nenasycené14,74 g
–– mononenasycené9,77 g
–– polynenasycené4,97 g
––– omega 30,23 g
Vláknina13,60 g
Cholesterol 3,11 g
Sodík 1,26 g
Sůl3,64 g
Sacharidy49,10 g
– cukry5,59 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg jater Játra vepřová 1000 g
1 1 smetana na vaření Smetana kravská sladká 12%
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1/2 1/2 celeru Celer bulva čerstvá 270 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
vývar Vývar masový
celý pepř Pepř černý
mletý pepř Pepř černý mletý
nové koření Nové koření
tymián Tymián sušený
bobkový list Bobkový list sušený
slanina Špek
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.