Nutriční hodnoty (Srnčí játra po tyrolsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 5 619 kJ / 1 343 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 198,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 194,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,55 g |
Tuky | 36,11 g |
– nasycené | 9,74 g |
– nenasycené | 14,74 g |
–– mononenasycené | 9,77 g |
–– polynenasycené | 4,97 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 13,60 g |
Cholesterol | 3,11 g |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 3,64 g |
Sacharidy | 49,10 g |
– cukry | 5,59 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg jater | Játra vepřová | 1000 g |
1 1 smetana na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
vývar | Vývar masový | |
celý pepř | Pepř černý | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
nové koření | Nové koření | |
tymián | Tymián sušený | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
slanina | Špek | |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% |