Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marocká ostrá květáková polévka s mandlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 310 kJ /
313 kcal
Bílkoviny5,55 g
– z toho živočišné bílkoviny5,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,55 g
Tuky28,67 g
– nasycené7,05 g
– nenasycené21,55 g
–– mononenasycené16,89 g
–– polynenasycené4,66 g
––– omega 30,36 g
Vláknina1,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 22 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy7,35 g
– cukry0,13 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
větší květák Květák čerstvý
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného římského kmínu Římský kmín mletý 3.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého koriandru nebo lžičku koření "Arabská" od Antonína Koriandr list sušený 2.5 g
2 lžíce 2 lžíce chilli pasty harrisa ( sehnala jsem jen harissu od Hamé ) Chilli omáčka
1 l 1 l horkého kuřecího vývaru nebo zeleninového vývaru Vývar kuřecí 1000 ml
hrst hrst mandlových lupínků Mandle loupané
mořská sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř na dochucení polévky Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.