Nutriční hodnoty (Podzimní sacher dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 669 kJ / 3 028 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 39,55 g |
Tuky | 95,48 g |
– nasycené | 25,76 g |
– nenasycené | 60,82 g |
–– mononenasycené | 41,39 g |
–– polynenasycené | 19,43 g |
––– omega 3 | 1,33 g |
Vláknina | 25,30 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 431 mg |
Sůl | 0,93 g |
Sacharidy | 464,70 g |
– cukry | 272,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g Hery (nebo jiného tuku) | Margarín | 100 g |
250 g 250 g cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
40 g 40 g kakaa | Kakao prášek | 40 g |
1 1 kypřicí prášek | Kypřící prášek | |
300 g 300 g dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 300 g |
ostružinová marmeláda | Marmeláda ostružinová | |
čokoládová poleva | Čokoládová poleva | |
šlehačka | Šlehačka 35% |