Nutriční hodnoty (Bažant na česneku a jablkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 624 kJ / 3 973 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,46 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,13 g |
Tuky | 311,22 g |
– nasycené | 135,26 g |
– nenasycené | 169,80 g |
–– mononenasycené | 138,18 g |
–– polynenasycené | 31,62 g |
––– omega 3 | 5,02 g |
Vláknina | 24,43 g |
Cholesterol | 303 mg |
Sodík | 7,58 g |
Sůl | 18,98 g |
Sacharidy | 251,96 g |
– cukry | 47,33 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 bažant | Bažant | |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
150 g 150 g uzeného špeku | Špek | 150 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
50 50 másla nebo podle potřeby | Máslo kravské | 50 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 hrnek 1 hrnek rýže | Rýže bílá | 250 g |
1 1 a 1/2 hrnku vody | Voda | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 kostka 1 kostka bujónu | Bujón hovězí | 10 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |