Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bažant na česneku a jablkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 624 kJ /
3 973 kcal
Bílkoviny32,59 g
– z toho živočišné bílkoviny10,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,13 g
Tuky311,22 g
– nasycené135,26 g
– nenasycené169,80 g
–– mononenasycené138,18 g
–– polynenasycené31,62 g
––– omega 35,02 g
Vláknina24,43 g
Cholesterol 303 mg
Sodík 7,58 g
Sůl18,98 g
Sacharidy251,96 g
– cukry47,33 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 bažant Bažant
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 24.5 g
150 g 150 g uzeného špeku Špek 150 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
50 50 másla nebo podle potřeby Máslo kravské 50 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 hrnek 1 hrnek rýže Rýže bílá 250 g
1 1 a 1/2 hrnku vody Voda
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 kostka 1 kostka bujónu Bujón hovězí 10 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.