Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Floridské ožralé jablkové koláče)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 14

Energie37 308 kJ /
8 917 kcal
Bílkoviny151,06 g
– z toho živočišné bílkoviny15,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny135,50 g
Tuky294,10 g
– nasycené121,65 g
– nenasycené147,50 g
–– mononenasycené112,01 g
–– polynenasycené35,49 g
––– omega 38,06 g
Vláknina67,10 g
Cholesterol 948 mg
Sodík 612 mg
Sůl1,27 g
Sacharidy1 362,09 g
– cukry507,30 g
––– laktóza11,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3,5 hrnku 3,5 hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 875 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku hladké mouky Mouka pšeničná hladká 125 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 sáček 1 sáček sušených kvasnic Droždí sušené 23 g
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
4 lžíce 4 lžíce cukru Cukr bílý 100 g
1/3 hrnku 1/3 hrnku oleje Olej řepkový 83.3333358168602 ml
1 lžička 1 lžička vanilkového extraktu Aroma vanilkové 7 ml
6 6 jablek Jablko čerstvé 900 g
1 lžíce 1 lžíce vody Voda 18 ml
1 lžička 1 lžička vanilkového extraktu Aroma vanilkové 7 ml
3 lžíce 3 lžíce cukru Cukr bílý 75 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g
200 g 200 g mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
skořice Skořice ceylonská
máslo Máslo kravské
rum na potírání Rum

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.