Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jednoduché vepřo-knedlo-zelo)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 055 kJ /
1 447 kcal
Bílkoviny215,52 g
– z toho živočišné bílkoviny205,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,32 g
Tuky35,67 g
– nasycené8,65 g
– nenasycené18,07 g
–– mononenasycené15,31 g
–– polynenasycené2,76 g
––– omega 30,18 g
Vláknina27,20 g
Cholesterol 432 mg
Sodík 2,04 g
Sůl4,90 g
Sacharidy57,20 g
– cukry32,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřové pečeně (vcelku) Vepřová kotleta bez kosti 1000 g
4 4 cibule Cibule čerstvá 280 g
600 g 600 g sterilovaného zelí Zelí bílé sterilované 600 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
celý kmín Kmín
cukr krystal Cukr bílý
mletá paprika Paprika červená sušená
sójová omáčka Sójová omáčka Tamari
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
knedlík (houskový, bramborový aj.) Knedlík pšeničný houskový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.