Nutriční hodnoty (Jednoduché vepřo-knedlo-zelo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 055 kJ / 1 447 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 215,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 205,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,32 g |
Tuky | 35,67 g |
– nasycené | 8,65 g |
– nenasycené | 18,07 g |
–– mononenasycené | 15,31 g |
–– polynenasycené | 2,76 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 27,20 g |
Cholesterol | 432 mg |
Sodík | 2,04 g |
Sůl | 4,90 g |
Sacharidy | 57,20 g |
– cukry | 32,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřové pečeně (vcelku) | Vepřová kotleta bez kosti | 1000 g |
4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
600 g 600 g sterilovaného zelí | Zelí bílé sterilované | 600 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
celý kmín | Kmín | |
cukr krystal | Cukr bílý | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
knedlík (houskový, bramborový aj.) | Knedlík pšeničný houskový |