Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Řezy s pomerančovým krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 575 kJ /
2 767 kcal
Bílkoviny65,16 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,44 g
Tuky135,23 g
– nasycené27,83 g
– nenasycené88,79 g
–– mononenasycené57,20 g
–– polynenasycené31,59 g
––– omega 34,94 g
Vláknina23,98 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 551 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy310,20 g
– cukry169,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
50 g 50 g moučkového cukru Cukr bílý 50 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
3 lžíce 3 lžíce horké vody Voda 54 ml
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
1 1 rovná lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
50 g 50 g mletého máku (nebo ořechů) (nebo lze vynechat ale potom přidat 50 g hladké mouky) Mák modrý mletý 50 g
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
1 sáček 1 sáček vanilkového pudingu zastudena (Olé Dr. Oetker) Puding v prášku 48 g
1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 25 g
300 ml 300 ml pomerančové šťávy a dužniny (asi 2 velké pomeranče) Šťáva z pomeranče 300 ml
1 1 šlehačka (rostlinná Rama Cremefine nebo 40% šlehačka ke šlehání) Rostlinná šlehačka
100 g 100 g hořké čokolády Čokoláda hořká 40% 100 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
Marmeláda (nemusí být výrazná, má převládat chuť pomeranče) Marmeláda jahodová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.