Nutriční hodnoty (Bramborový salát se sušenými rajčaty, olivami a kapary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 022 kJ / 2 634 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 51,00 g |
Tuky | 67,22 g |
– nasycené | 12,13 g |
– nenasycené | 41,93 g |
–– mononenasycené | 34,62 g |
–– polynenasycené | 7,32 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 59,10 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 657 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 392,08 g |
– cukry | 94,35 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1800 g 1800 g brambor | Brambor zimní | 1800 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
150 g 150 g sušených rajčat v olivovém oleji | Dužina červeného rajčete sušená | 150 g |
150 g 150 g oliv (černé nebo zelené) | Olivy čerstvé zralé | 150 g |
kapary podle chuti | Kapary | |
2 2 bílé jogurty (nebo zakysaná smetana) | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
1-2 PL 1-2 PL olivového oleje | Olej olivový | 16.5 ml |
1-2 PL 1-2 PL citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 22.5 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |