Nutriční hodnoty (Vaječná omeleta - bramborová do trouby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 188 kJ / 1 479 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 74,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,80 g |
Tuky | 77,86 g |
– nasycené | 31,14 g |
– nenasycené | 31,26 g |
–– mononenasycené | 25,32 g |
–– polynenasycené | 5,94 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 26,80 g |
Cholesterol | 1,69 g |
Sodík | 3,65 g |
Sůl | 8,76 g |
Sacharidy | 93,75 g |
– cukry | 18,40 g |
––– laktóza | 2,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
máslo na vymazání | Máslo kravské | |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
150 g 150 g balkánského sýru | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 150 g |
jarní cibulku | Cibulka jarní čerstvá | |
1 lžíci 1 lžíci oregana | Oregano sušené | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
10 10 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 300 g |
chilli papričky | Chilli paprička čerstvá |