Nutriční hodnoty (Zázvorový chlebíček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 491 kJ / 4 180 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,92 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,95 g |
Tuky | 229,12 g |
– nasycené | 80,75 g |
– nenasycené | 124,16 g |
–– mononenasycené | 49,04 g |
–– polynenasycené | 75,12 g |
––– omega 3 | 12,04 g |
Vláknina | 25,30 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 444 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 404,45 g |
– cukry | 193,25 g |
––– laktóza | 1,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
150 g 150 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 150 g |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
50 g 50 g čerstvého zázvoru nastrouhaného najemno | Zázvor čerstvý | 50 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
2 2 menší jablka oloupaná a nakrájená na kostičky | Jablko čerstvé | 300 g |
150 g 150 g vlašských ořechů nasekaných nadrobno, | Vlašské ořechy | 150 g |
50 ml 50 ml rumu | Rum | 50 ml |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hladká | |
1 1 čokoláda na vaření | Čokoláda hořká 40% | |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
4 4 polévkové lžíce rumu | Rum |