Nutriční hodnoty (Ricottová pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 306 kJ / 1 029 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 40,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,21 g |
Tuky | 78,51 g |
– nasycené | 44,53 g |
– nenasycené | 27,47 g |
–– mononenasycené | 24,16 g |
–– polynenasycené | 3,32 g |
––– omega 3 | 0,87 g |
Vláknina | 13,41 g |
Cholesterol | 771 mg |
Sodík | 385 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 33,81 g |
– cukry | 18,46 g |
––– laktóza | 8,73 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 g 50 g másla pokojové teploty | Máslo kravské | 50 g |
250 g 250 g Ricotty | Ricotta | 250 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
1 1 malou žlutou cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 malou červenou cibuli | Cibule červená čerstvá | 69 g |
2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
2 2 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
1/4 KL 1/4 KL mleté uzené papriky | Paprika uzená | 1.25 g |
podle chuti sůl | Sůl mořská |