Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Poctivý oukrop s olomóckým tvarglem a opečeným chlebem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 115 kJ /
744 kcal
Bílkoviny47,61 g
– z toho živočišné bílkoviny41,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,68 g
Tuky39,81 g
– nasycené20,72 g
– nenasycené18,56 g
–– mononenasycené13,07 g
–– polynenasycené5,49 g
––– omega 30,45 g
Vláknina8,32 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 2,20 g
Sůl5,33 g
Sacharidy46,30 g
– cukry4,06 g
––– laktóza1,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,2 l 1,2 l silného vývaru Vývar masový 1200.0000476837158 ml
4 4 brambory Brambor zimní 200 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
30 g 30 g sádla Sádlo vepřové 30 g
celý kmín Kmín
mletý pepř Pepř černý mletý
majoránka Majoránka sušená
sůl Sůl mořská
polévkové koření (možno vynechat) Polévkové koření tekuté
1 balení 1 balení syrečků (kolečka) Tvarůžky 100 g
starší chléb na opečení (nebo hotové krutony) Chléb pšeničný kváskový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.