Nutriční hodnoty (Poctivý oukrop s olomóckým tvarglem a opečeným chlebem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 115 kJ / 744 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 41,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,68 g |
Tuky | 39,81 g |
– nasycené | 20,72 g |
– nenasycené | 18,56 g |
–– mononenasycené | 13,07 g |
–– polynenasycené | 5,49 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 8,32 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 2,20 g |
Sůl | 5,33 g |
Sacharidy | 46,30 g |
– cukry | 4,06 g |
––– laktóza | 1,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,2 l 1,2 l silného vývaru | Vývar masový | 1200.0000476837158 ml |
4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
30 g 30 g sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
celý kmín | Kmín | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
polévkové koření (možno vynechat) | Polévkové koření tekuté | |
1 balení 1 balení syrečků (kolečka) | Tvarůžky | 100 g |
starší chléb na opečení (nebo hotové krutony) | Chléb pšeničný kváskový |