Nutriční hodnoty (Mandlový krůtí steak, omáčka s kapary, pošírovaná hruška)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 586 kJ / 2 291 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 171,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 155,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,86 g |
Tuky | 110,47 g |
– nasycené | 26,78 g |
– nenasycené | 76,67 g |
–– mononenasycené | 51,77 g |
–– polynenasycené | 24,90 g |
––– omega 3 | 5,11 g |
Vláknina | 16,18 g |
Cholesterol | 649 mg |
Sodík | 1,94 g |
Sůl | 4,45 g |
Sacharidy | 113,28 g |
– cukry | 60,71 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g krůtího masa (vykostěné stehno) | Krůta prsa bez kůže | 600 g |
mořská sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
4 špetky 4 špetky mleté sladké červené papriky | Paprika červená sušená | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
3 lžíce 3 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 45 g |
50 g 50 g mandlových lupínků | Mandle loupané | 50 g |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
250 ml 250 ml 33% smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
3 lžíce 3 lžíce kaparů | Kapary | 45 g |
2 2 zralé pevné hrušky | Hruška čerstvá | 260 g |
200 ml 200 ml bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
2 lžíce 2 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 24 g |
1 špetka 1 špetka mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | |
1 špetka 1 špetka mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý |