Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mandlový krůtí steak, omáčka s kapary, pošírovaná hruška)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 586 kJ /
2 291 kcal
Bílkoviny171,34 g
– z toho živočišné bílkoviny155,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,86 g
Tuky110,47 g
– nasycené26,78 g
– nenasycené76,67 g
–– mononenasycené51,77 g
–– polynenasycené24,90 g
––– omega 35,11 g
Vláknina16,18 g
Cholesterol 649 mg
Sodík 1,94 g
Sůl4,45 g
Sacharidy113,28 g
– cukry60,71 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g krůtího masa (vykostěné stehno) Krůta prsa bez kůže 600 g
mořská sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
4 špetky 4 špetky mleté sladké červené papriky Paprika červená sušená
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
3 lžíce 3 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 45 g
50 g 50 g mandlových lupínků Mandle loupané 50 g
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
250 ml 250 ml 33% smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
3 lžíce 3 lžíce kaparů Kapary 45 g
2 2 zralé pevné hrušky Hruška čerstvá 260 g
200 ml 200 ml bílého vína Víno bílé suché 200 ml
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml
2 lžíce 2 lžíce třtinového cukru Cukr třtinový 24 g
1 špetka 1 špetka mleté skořice Skořice ceylonská mletá
1 špetka 1 špetka mletého zázvoru Zázvor sušený mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.