Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocné želé)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 531 kJ /
1 561 kcal
Bílkoviny27,52 g
– z toho živočišné bílkoviny13,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,74 g
Tuky13,78 g
– nasycené2,48 g
– nenasycené7,19 g
–– mononenasycené3,58 g
–– polynenasycené3,61 g
––– omega 30,30 g
Vláknina39,34 g
Cholesterol 262 mg
Sodík 233 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy312,03 g
– cukry281,27 g
––– laktóza7,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
20 plátků 20 plátků čiré želatiny Želatina vepřová
400 g 400 g jahod (čerstvých nebo mražených) Jahody čerstvé 400 g
400 g 400 g malin (čerstvých nebo mražených) Maliny čerstvé 400 g
50 g 50 g cukru Cukr bílý 50 g
2 balíčky 2 balíčky vanilkového cukru Cukr vanilkový 40 g
400 ml 400 ml třešňové šťávy Šťáva z třešní 400 ml
šťávu z 1 1 citronu Citrón čerstvý 90 g
drcený hřebíček Hřebíček
skořice Skořice ceylonská
150 ml 150 ml odtučněného mléka Mléko kravské odstředěné 150 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
3 lžíce 3 lžíce cukru Cukr bílý 75 g
1 1 vanilkový lusk Vanilkové lusky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.