Nutriční hodnoty (Ovocné želé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 531 kJ / 1 561 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,78 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,74 g |
Tuky | 13,78 g |
– nasycené | 2,48 g |
– nenasycené | 7,19 g |
–– mononenasycené | 3,58 g |
–– polynenasycené | 3,61 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 39,34 g |
Cholesterol | 262 mg |
Sodík | 233 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 312,03 g |
– cukry | 281,27 g |
––– laktóza | 7,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
20 plátků 20 plátků čiré želatiny | Želatina vepřová | |
400 g 400 g jahod (čerstvých nebo mražených) | Jahody čerstvé | 400 g |
400 g 400 g malin (čerstvých nebo mražených) | Maliny čerstvé | 400 g |
50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
2 balíčky 2 balíčky vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 40 g |
400 ml 400 ml třešňové šťávy | Šťáva z třešní | 400 ml |
šťávu z 1 1 citronu | Citrón čerstvý | 90 g |
drcený hřebíček | Hřebíček | |
skořice | Skořice ceylonská | |
150 ml 150 ml odtučněného mléka | Mléko kravské odstředěné | 150 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
1 1 vanilkový lusk | Vanilkové lusky |