Nutriční hodnoty (Čertovský guláš doktora Solferna)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 715 kJ / 1 127 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 160,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 151,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,86 g |
Tuky | 11,81 g |
– nasycené | 4,60 g |
– nenasycené | 5,77 g |
–– mononenasycené | 4,64 g |
–– polynenasycené | 1,13 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 20,28 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 628 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 56,70 g |
– cukry | 40,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g hovězí kližky | Hovězí kližka | 750 g |
1 1 pikantní klobása | Klobása | |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
2 dcl 2 dcl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
Worcesterová omáčka | Worcestrová omáčka | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
bujón nebo vývar | Bujón hovězí | |
1-2 1-2 feferonky | Chilli paprička čerstvá |