Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarohový jablečný závin)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 192 kJ /
1 958 kcal
Bílkoviny53,52 g
– z toho živočišné bílkoviny25,32 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,20 g
Tuky36,28 g
– nasycené18,06 g
– nenasycené13,78 g
–– mononenasycené10,54 g
–– polynenasycené3,25 g
––– omega 30,22 g
Vláknina33,50 g
Cholesterol 334 mg
Sodík 497 mg
Sůl0,83 g
Sacharidy337,59 g
– cukry184,39 g
––– laktóza5,56 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 150 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
1/2 1/2 kypřícího prášku Kypřící prášek
50 g 50 g moučkového cukru Cukr bílý 50 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
cukrářské aroma (na typu aroma nezáleží, kdo co má rád, já použil aroma griotka) Aroma citrónové
400 g 400 g jablek Jablko čerstvé 400 g
80 g 80 g sušených meruněk Dužina meruňky sušená 80 g
50 g 50 g strouhanky Strouhanka pšeničná 50 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
50 g 50 g rozinek Rozinky 50 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.