Nutriční hodnoty (Tvarohový jablečný závin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 192 kJ / 1 958 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,32 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,20 g |
Tuky | 36,28 g |
– nasycené | 18,06 g |
– nenasycené | 13,78 g |
–– mononenasycené | 10,54 g |
–– polynenasycené | 3,25 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 33,50 g |
Cholesterol | 334 mg |
Sodík | 497 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 337,59 g |
– cukry | 184,39 g |
––– laktóza | 5,56 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 150 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
1/2 1/2 kypřícího prášku | Kypřící prášek | |
50 g 50 g moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
cukrářské aroma (na typu aroma nezáleží, kdo co má rád, já použil aroma griotka) | Aroma citrónové | |
400 g 400 g jablek | Jablko čerstvé | 400 g |
80 g 80 g sušených meruněk | Dužina meruňky sušená | 80 g |
50 g 50 g strouhanky | Strouhanka pšeničná | 50 g |
1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
50 g 50 g rozinek | Rozinky | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |