Nutriční hodnoty (Zelný salát s jogurtem a mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 938 kJ / 941 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,50 g |
Tuky | 89,50 g |
– nasycené | 16,62 g |
– nenasycené | 65,71 g |
–– mononenasycené | 20,41 g |
–– polynenasycené | 45,30 g |
––– omega 3 | 1,04 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 980 mg |
Sůl | 2,30 g |
Sacharidy | 15,90 g |
– cukry | 14,40 g |
––– laktóza | 12,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 menší hlávky zelí | Zelí bílé čerstvé | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
200-400 g 200-400 g selského jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 300 ml |
100 g 100 g majonézy | Majonéza | 100 g |
plnotučné mléko | Mléko kravské plnotučné 3,5% | |
cukr moučka | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská |