Nutriční hodnoty (Perníkový, medový, chlebíček s oříšky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 30 194 kJ / 7 217 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 83,73 g |
Tuky | 323,75 g |
– nasycené | 49,69 g |
– nenasycené | 251,55 g |
–– mononenasycené | 177,90 g |
–– polynenasycené | 73,65 g |
––– omega 3 | 20,97 g |
Vláknina | 40,75 g |
Cholesterol | 541 mg |
Sodík | 947 mg |
Sůl | 1,28 g |
Sacharidy | 941,52 g |
– cukry | 461,73 g |
––– laktóza | 18,38 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1,5 hrnku 1,5 hrnku hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 375 g |
1/2 balíčku 1/2 balíčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1 balíček 1 balíček prášku do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | 20 g |
2 PL 2 PL kakaa | Kakao prášek | 50 g |
1 ČL 1 ČL skořice | Skořice ceylonská | 10 g |
3 PL 3 PL medu (může být pekařský) | Med nepasterovaný | 108 g |
1 hrnek 1 hrnek oleje | Olej řepkový | 250 ml |
1,5 hrnku 1,5 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 375 ml |
1 hrnek 1 hrnek třtinového cukru | Cukr třtinový | 250 g |
1 1 čokoládový pudink | Puding v prášku | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
půl hrnku hrnku nasekaných vlaššských ořechů | Vlašské ořechy | |
rozinky nebo brusinky | Rozinky | |
máslo | Máslo kravské | |
mouka na vysypání formy na biskupský chlebíček | Mouka pšeničná hladká | |
150 g 150 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 150 g |