Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové ledvinky na zázvoru, uzenině a paprikách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 643 kJ /
1 110 kcal
Bílkoviny99,40 g
– z toho živočišné bílkoviny92,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,70 g
Tuky62,64 g
– nasycené11,68 g
– nenasycené28,84 g
–– mononenasycené17,30 g
–– polynenasycené11,54 g
––– omega 31,82 g
Vláknina13,80 g
Cholesterol 1,94 g
Sodík 1,60 g
Sůl4,10 g
Sacharidy33,80 g
– cukry2,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřových ledvinek Ledviny vepřové 500 g
1 svazek 1 svazek mladé cibulky nebo 1 větší cibule Cibulka jarní čerstvá 120 g
80 g 80 g uzeniny (Spišské klobásy nebo jiné uzeniny) Párek vepřový 80 g
20 g 20 g mouky nebo zahušťovadla omáček (SOSENFIX) Mouka pšeničná hladká 20 g
mletý černý pepř Pepř černý mletý
celý kmín Kmín
sůl Sůl mořská
1 1 čajová lžička čerstvě umletého zázvoru nebo sušeného zázvoru Zázvor sušený
2 2 zelené papriky Paprika zelená čerstvá
1 PL 1 PL červené gulášové papriky Paprika sladká 15 g
2 PL 2 PL oleje Olej řepkový 22 ml
olej Olej řepkový
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.