Nutriční hodnoty (Vepřové ledvinky na zázvoru, uzenině a paprikách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 643 kJ / 1 110 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 92,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,70 g |
Tuky | 62,64 g |
– nasycené | 11,68 g |
– nenasycené | 28,84 g |
–– mononenasycené | 17,30 g |
–– polynenasycené | 11,54 g |
––– omega 3 | 1,82 g |
Vláknina | 13,80 g |
Cholesterol | 1,94 g |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 4,10 g |
Sacharidy | 33,80 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřových ledvinek | Ledviny vepřové | 500 g |
1 svazek 1 svazek mladé cibulky nebo 1 větší cibule | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
80 g 80 g uzeniny (Spišské klobásy nebo jiné uzeniny) | Párek vepřový | 80 g |
20 g 20 g mouky nebo zahušťovadla omáček (SOSENFIX) | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
celý kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 čajová lžička čerstvě umletého zázvoru nebo sušeného zázvoru | Zázvor sušený | |
2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
1 PL 1 PL červené gulášové papriky | Paprika sladká | 15 g |
2 PL 2 PL oleje | Olej řepkový | 22 ml |
olej | Olej řepkový | |
voda | Voda |