Nutriční hodnoty (Sladké "sushi")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 726 kJ / 1 369 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,00 g |
Tuky | 26,62 g |
– nasycené | 9,44 g |
– nenasycené | 11,60 g |
–– mononenasycené | 8,00 g |
–– polynenasycené | 3,60 g |
––– omega 3 | 0,31 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 401 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 221,90 g |
– cukry | 84,50 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 l 1/2 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
potravinářské barvivo | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
1 1 tvaroh | Tvaroh polotučný | |
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
broskvový kompot | Broskev zavařená |