Nutriční hodnoty (Jablečná buchta s čokoládovou polevou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 075 kJ / 3 125 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,45 g |
Tuky | 107,60 g |
– nasycené | 20,28 g |
– nenasycené | 81,02 g |
–– mononenasycené | 56,30 g |
–– polynenasycené | 24,72 g |
––– omega 3 | 5,13 g |
Vláknina | 28,18 g |
Cholesterol | 267 mg |
Sodík | 351 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 449,90 g |
– cukry | 199,72 g |
––– laktóza | 6,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1-1,5 hrnku 1-1,5 hrnku polohrubé mouky (podle potřeby) | Mouka pšeničná polohrubá | 312.5 g |
0,5-0,75 hrnku 0,5-0,75 hrnku cukru | Cukr bílý | 157.4999988079071 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
0,5 hrnku 0,5 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
5 lžic 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
čokoláda na vaření | Čokoláda hořká 40% | |
50 g 50 g 100% tuku nebo másla | Margarín | 50 g |
kokos (nebo ořechy) na posypání | Kokos strouhaný | |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hladká |