Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečná buchta s čokoládovou polevou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 075 kJ /
3 125 kcal
Bílkoviny54,38 g
– z toho živočišné bílkoviny12,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,45 g
Tuky107,60 g
– nasycené20,28 g
– nenasycené81,02 g
–– mononenasycené56,30 g
–– polynenasycené24,72 g
––– omega 35,13 g
Vláknina28,18 g
Cholesterol 267 mg
Sodík 351 mg
Sůl1,45 g
Sacharidy449,90 g
– cukry199,72 g
––– laktóza6,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1-1,5 hrnku 1-1,5 hrnku polohrubé mouky (podle potřeby) Mouka pšeničná polohrubá 312.5 g
0,5-0,75 hrnku 0,5-0,75 hrnku cukru Cukr bílý 157.4999988079071 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
0,5 hrnku 0,5 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
5 lžic 5 lžic oleje Olej řepkový 55 ml
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
čokoláda na vaření Čokoláda hořká 40%
50 g 50 g 100% tuku nebo másla Margarín 50 g
kokos (nebo ořechy) na posypání Kokos strouhaný
tuk na vymazání plechu Margarín
mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.