Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Svíčková na hrubo)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 690 kJ /
4 706 kcal
Bílkoviny281,63 g
– z toho živočišné bílkoviny255,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,83 g
Tuky315,71 g
– nasycené173,41 g
– nenasycené131,45 g
–– mononenasycené112,47 g
–– polynenasycené18,98 g
––– omega 31,66 g
Vláknina81,02 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 5,21 g
Sůl12,51 g
Sacharidy145,76 g
– cukry89,76 g
––– laktóza35,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hovězího zadního v celku (pravá nebo falešná svíčková, kulatá plec, Hovězí kýta 1000 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
200 g 200 g slaniny Špek 200 g
4-5 4-5 větších mrkví Mrkev čerstvá 225 g
2 2 petržele Petržel kořenová čerstvá
2 2 celery Celer bulva čerstvá 1080 g
1-2 1-2 cibule Cibule čerstvá 105 g
špetka špetka tymiánu Tymián sušený
3 3 bobkový list Bobkový list sušený
3 kuličky 3 kuličky černého pepře Pepř černý
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
1-2 kuličky 1-2 kuličky jalovce Jalovec sušený
2-3 2-3 citrony Citrón čerstvý 225 g
karamelizovaný cukr Cukr bílý
3 dl 3 dl zakysané smetany - 30% Smetana kravská zakysaná 12% 300 ml
3 dl 3 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
3 dl 3 dl smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 300 ml
150 g 150 g brusinek (nebo džem) Brusinky zavařené 150 g
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g
šlehačka neslazená Šlehačka 35%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.