Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kančí kýta s brusinkovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 370 kJ /
1 523 kcal
Bílkoviny163,84 g
– z toho živočišné bílkoviny155,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,24 g
Tuky60,38 g
– nasycené25,20 g
– nenasycené33,45 g
–– mononenasycené23,88 g
–– polynenasycené9,57 g
––– omega 30,69 g
Vláknina26,77 g
Cholesterol 356 mg
Sodík 745 mg
Sůl1,74 g
Sacharidy46,32 g
– cukry27,31 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g kančí kýty Kanec kýta 700 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1/2 1/2 menšího celeru Celer bulva čerstvá 270 g
2 pl 2 pl sádla Sádlo vepřové 30 g
1 pl 1 pl rybízové marmelády Marmeláda z červeného rybízu 15 g
2 pl 2 pl brusinkového kompotu Brusinky zavařené 30 g
1-2 lžičky 1-2 lžičky plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 7.5 g
1-2 1-2 pomeranče Pomeranč čerstvý
1/2 lžičky 1/2 lžičky muškátu Muškát květ sušený 2.5 g
150 ml 150 ml červeného vína Víno červené suché 150 ml
koření na divočinu Provensálské koření
sůl Sůl mořská
voda cca 1 l l Voda
1 pl 1 pl sádla Sádlo vepřové 15 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.