Nutriční hodnoty (Kančí kýta s brusinkovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 370 kJ / 1 523 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 155,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,24 g |
Tuky | 60,38 g |
– nasycené | 25,20 g |
– nenasycené | 33,45 g |
–– mononenasycené | 23,88 g |
–– polynenasycené | 9,57 g |
––– omega 3 | 0,69 g |
Vláknina | 26,77 g |
Cholesterol | 356 mg |
Sodík | 745 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 46,32 g |
– cukry | 27,31 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g kančí kýty | Kanec kýta | 700 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1/2 1/2 menšího celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
2 pl 2 pl sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
1 pl 1 pl rybízové marmelády | Marmeláda z červeného rybízu | 15 g |
2 pl 2 pl brusinkového kompotu | Brusinky zavařené | 30 g |
1-2 lžičky 1-2 lžičky plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 7.5 g |
1-2 1-2 pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky muškátu | Muškát květ sušený | 2.5 g |
150 ml 150 ml červeného vína | Víno červené suché | 150 ml |
koření na divočinu | Provensálské koření | |
sůl | Sůl mořská | |
voda cca 1 l l | Voda | |
1 pl 1 pl sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |