Nutriční hodnoty (Jablečná roláda - rychlá)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 465 kJ / 1 545 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,80 g |
Tuky | 34,96 g |
– nasycené | 8,62 g |
– nenasycené | 16,34 g |
–– mononenasycené | 11,48 g |
–– polynenasycené | 4,86 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 25,80 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 428 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 247,20 g |
– cukry | 184,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
8 lžic 8 lžic cukru krupice (rovných) | Cukr bílý | 96 g |
8 lžic 8 lžic hladké mouky (mírně navršených) | Mouka pšeničná hladká | 80 g |
6 6 středně velkých jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
1 hrst 1 hrst rozinek | Rozinky | 50 g |
rum na namočení | Rum | |
skořicový cukr | Cukr skořicový |