Nutriční hodnoty (Rohlíčky s jablečnou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 502 kJ / 2 271 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,92 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,73 g |
Tuky | 111,08 g |
– nasycené | 67,18 g |
– nenasycené | 39,35 g |
–– mononenasycené | 34,78 g |
–– polynenasycené | 4,56 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 11,42 g |
Cholesterol | 571 mg |
Sodík | 151 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 262,52 g |
– cukry | 13,09 g |
––– laktóza | 5,86 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
1 1 celé vejce | Vejce slepičí | 70 g |
lžíce lžíce cukru (do kvásku) | Cukr bílý | |
1/2 kostky 1/2 kostky kvasnic | Droždí pekařské lisované | 11.5 g |
100 ml 100 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
vejce na potření | Vejce slepičí | |
strouhaná jablka | Jablko čerstvé | |
cukr | Cukr bílý | |
skořice | Skořice ceylonská | |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový |