Nutriční hodnoty (Perník I.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 543 kJ / 3 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 62,00 g |
Tuky | 77,00 g |
– nasycené | 8,75 g |
– nenasycené | 63,63 g |
–– mononenasycené | 41,88 g |
–– polynenasycené | 21,75 g |
––– omega 3 | 5,63 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 623,50 g |
– cukry | 275,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek krystalového cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 1 prášek do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
1/4 hrnku 1/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 62.5 ml |
mléko dle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% |