Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Chutná a hutná polévka z květáku, pórku, brambor a hub)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 302 kJ /
311 kcal
Bílkoviny16,88 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,20 g
Tuky8,06 g
– nasycené2,09 g
– nenasycené3,53 g
–– mononenasycené2,80 g
–– polynenasycené0,73 g
––– omega 30,05 g
Vláknina10,40 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 123 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy37,60 g
– cukry3,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 květák Květák čerstvý
4 4 brambory Brambor zimní 200 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 velký pórek Pórek čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
vývar Vývar hovězí
150 g 150 g žampionů Žampion čerstvý 150 g
muškátový květ Muškát květ sušený
vývar nebo voda Vývar hovězí
drcený kmín Kmín mletý
petrželka Petržel nať čerstvá
máslo (na jíšku) Máslo kravské
mouka (na jíšku) Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.