Nutriční hodnoty (Chutná a hutná polévka z květáku, pórku, brambor a hub)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 302 kJ / 311 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,20 g |
Tuky | 8,06 g |
– nasycené | 2,09 g |
– nenasycené | 3,53 g |
–– mononenasycené | 2,80 g |
–– polynenasycené | 0,73 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 10,40 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 123 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 37,60 g |
– cukry | 3,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 květák | Květák čerstvý | |
4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 velký pórek | Pórek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
vývar | Vývar hovězí | |
150 g 150 g žampionů | Žampion čerstvý | 150 g |
muškátový květ | Muškát květ sušený | |
vývar nebo voda | Vývar hovězí | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
máslo (na jíšku) | Máslo kravské | |
mouka (na jíšku) | Mouka pšeničná hladká |