Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lašské vepřové kolínko)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 752 kJ /
1 853 kcal
Bílkoviny49,78 g
– z toho živočišné bílkoviny6,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,95 g
Tuky95,51 g
– nasycené46,79 g
– nenasycené47,62 g
–– mononenasycené36,68 g
–– polynenasycené10,94 g
––– omega 30,27 g
Vláknina98,40 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 2,30 g
Sůl5,28 g
Sacharidy176,31 g
– cukry23,07 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vepřová kolena (zadní) Vepřové koleno bez kosti
100 g 100 g slaniny vcelku Špek 100 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 celer Celer bulva čerstvá 540 g
2 2 kořenové petržele Petržel kořenová čerstvá
2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 30 g
7 7 velkých stroužků česneku Česnek čerstvý 490 g
1 lžíce 1 lžíce celého nového koření Nové koření 15 g
500 ml 500 ml vývaru Vývar hovězí 500 ml
černý pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
sádlo Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.