Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelňačka z červeného zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 382 kJ /
1 525 kcal
Bílkoviny37,19 g
– z toho živočišné bílkoviny0,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,59 g
Tuky33,73 g
– nasycené15,35 g
– nenasycené16,91 g
–– mononenasycené12,51 g
–– polynenasycené4,40 g
––– omega 30,11 g
Vláknina59,80 g
Cholesterol 27 mg
Sodík 8,08 g
Sůl20,00 g
Sacharidy244,40 g
– cukry70,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 velké cibule Cibule čerstvá 210 g
4 4 klobásy nejlépe valašské Klobása
0,5-1 kg 0,5-1 kg brambor Brambor zimní 750 g
1 kg 1 kg kysaného červeného zelí i s nálevem Zelí červené kvašené 1000 g
2 kelímky 2 kelímky kysané smetany (po 200 ml) Smetana kravská zakysaná 12% 500 ml
1/2 1/2 hlavičky česneku Česnek čerstvý 35 g
1,5 lžíce 1,5 lžíce sladké papriky Paprika červená sušená 15 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
kmín Kmín
ocet Ocet lihový
cukr (není nutné) Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.