Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krémová česneková cibulačka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 325 kJ /
556 kcal
Bílkoviny18,32 g
– z toho živočišné bílkoviny8,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,18 g
Tuky22,34 g
– nasycené13,97 g
– nenasycené7,65 g
–– mononenasycené4,92 g
–– polynenasycené2,73 g
––– omega 30,42 g
Vláknina30,80 g
Cholesterol 44 mg
Sodík 79 mg
Sůl0,05 g
Sacharidy64,66 g
– cukry28,03 g
––– laktóza1,98 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 červených cibuli Cibule červená čerstvá 345 g
10 stroužků 10 stroužků česneku Česnek čerstvý 70 g
1 litr 1 litr vývaru (nebe voda + bujón) Vývar hovězí 1000 ml
50 ml 50 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 50 ml
olivový olej Olej olivový
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
houska (na kostičky kostičky nakrájená a opečená (bagetka, houska nebo chléb - dle libosti) Houska pšeničná
drobne pokrajena jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
špetka špetka mleté sladké papriky (nebo pálivé papriky) Paprika červená sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.