Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí steak s olivami a pečenými rajčaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 889 kJ /
1 885 kcal
Bílkoviny84,79 g
– z toho živočišné bílkoviny80,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,29 g
Tuky154,63 g
– nasycené36,00 g
– nenasycené112,53 g
–– mononenasycené87,65 g
–– polynenasycené24,88 g
––– omega 31,66 g
Vláknina8,04 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 851 mg
Sůl1,90 g
Sacharidy35,77 g
– cukry0,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vykoštěných kuřecích stehen bez kůže Kuře stehno s kůží 500 g
3 PL 3 PL olivového oleje Olej olivový 33 ml
3 PL 3 PL balsamikového octa Ocet balsamikový bílý 60 ml
1 PL 1 PL Dijonské hořčice (s medem) Hořčice dijonská 15 g
3 stroužky 3 stroužky česneku rozetřené Česnek čerstvý 21 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
velká hrst hrst čerstvé bazalky Bazalka čerstvá
150 g 150 g zelených vypeckovaných oliv - přepůlených Olivy čerstvé nezralé 150 g
1/2 skleničky 1/2 skleničky pečených rajčat i s olejem

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.