Nutriční hodnoty (Pangas s květákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 697 kJ / 2 557 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 267,29 g |
– nasycené | 126,70 g |
– nenasycené | 133,06 g |
–– mononenasycené | 113,63 g |
–– polynenasycené | 19,43 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 728 mg |
Sodík | 5,00 g |
Sůl | 12,42 g |
Sacharidy | 8,00 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 filety pangasia | Pangas filet | |
1 1 květák | Květák čerstvý | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
zelené fazolové lusky | Fazolky čerstvé | |
30 dkg 30 dkg slaniny | Špek | 300 g |
olivový olej | Olej olivový | |
koření na ryby | Grilovací koření | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
smetana | Smetana kravská sladká 12% |