Nutriční hodnoty (Tip na přípravu špenátu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 382 kJ / 330 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,24 g |
Tuky | 19,15 g |
– nasycené | 4,65 g |
– nenasycené | 8,85 g |
–– mononenasycené | 7,03 g |
–– polynenasycené | 1,82 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 648 mg |
Sodík | 258 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 14,35 g |
– cukry | 4,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 listový mražený špenát | Špenát mražený | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1/2 1/2 smetana ke šlehání (33%) | Smetana kravská sladká 30% | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |