Nutriční hodnoty (Bůček plněný špenátovo-houbovou vaječinou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 760 kJ / 1 855 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 89,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,49 g |
Tuky | 163,70 g |
– nasycené | 42,32 g |
– nenasycené | 85,28 g |
–– mononenasycené | 69,46 g |
–– polynenasycené | 15,81 g |
––– omega 3 | 0,71 g |
Vláknina | 2,10 g |
Cholesterol | 748 mg |
Sodík | 497 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 4,55 g |
– cukry | 2,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g bůčku vhodného na roládu (bez kosti) | Vepřový bok | 500 g |
2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
hrst hrst sušených hub | Houby sušené směs | |
hrst hrst listového špenátu | Špenát čerstvý | |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
celý kmín | Kmín |