Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žebra pečená v marinádě z celeru a jablečných povidel)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 688 kJ /
2 077 kcal
Bílkoviny86,70 g
– z toho živočišné bílkoviny75,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,70 g
Tuky151,76 g
– nasycené38,00 g
– nenasycené79,20 g
–– mononenasycené63,32 g
–– polynenasycené15,88 g
––– omega 30,60 g
Vláknina29,20 g
Cholesterol 225 mg
Sodík 819 mg
Sůl1,53 g
Sacharidy52,04 g
– cukry35,22 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg vepřových masitých žeber Vepřová žebra 1500 g
1 1 malá sklenka jablečných povidel (cca 200g) Povidla
1 1 menší celer Celer bulva čerstvá 540 g
500 ml 500 ml černého piva Pivo tmavé 10ᵒ 500 ml
5 5 polévkových lžic sójové omáčky Sójová omáčka Tamari
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
8-10 listů 8-10 listů šalvěje Šalvěj čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kousek kousek másla Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.