Nutriční hodnoty (Žebra pečená v marinádě z celeru a jablečných povidel)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 688 kJ / 2 077 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 75,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,70 g |
Tuky | 151,76 g |
– nasycené | 38,00 g |
– nenasycené | 79,20 g |
–– mononenasycené | 63,32 g |
–– polynenasycené | 15,88 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 29,20 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 819 mg |
Sůl | 1,53 g |
Sacharidy | 52,04 g |
– cukry | 35,22 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg vepřových masitých žeber | Vepřová žebra | 1500 g |
1 1 malá sklenka jablečných povidel (cca 200g) | Povidla | |
1 1 menší celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
500 ml 500 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 500 ml |
5 5 polévkových lžic sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
8-10 listů 8-10 listů šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kousek kousek másla | Máslo kravské |