Nutriční hodnoty (Televizní bůček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 689 kJ / 3 272 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 145,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 297,46 g |
– nasycené | 77,45 g |
– nenasycené | 156,81 g |
–– mononenasycené | 127,86 g |
–– polynenasycené | 28,94 g |
––– omega 3 | 1,30 g |
Vláknina | 0,44 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 592 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 2,85 g |
– cukry | 1,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg bůčku | Vepřový bok | 1000 g |
4 4 bobkový list | Bobkový list sušený | |
5 kuliček 5 kuliček nové koření | Nové koření | |
tymián | Tymián sušený | |
celý pepř | Pepř černý | |
lžička lžička soli | Sůl mořská | |
česnek | Česnek čerstvý | |
česnek | Česnek čerstvý | |
1,5 lžičky 1,5 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 1.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky pálivé papriky | Paprika pálivá | 3 g |
lžičku lžičku kari koření | Kari | |
lžíci lžíci vývaru | Vývar hovězí |